Moderátoři: elizabeth, Ježek, Tekla, Katerina
Przemysl de Nyestieyky píše:Což takhle oddìlit na stránkách rodokmeny - udìlat pro to samostatnou oddìlenou pasáž. Takhle je to utopený v galerii a nikdo ani neví, že tak nìjaký rodokmeny jsou a myslím, že by to mohlo být pomìrnì vyhledáváný a potøebný téma...
Co formou "rejstøíku osobností"? Tedy "kniznica"?Ježek píše:Jenže jak to technicky vyøešit?
Przemysl de Nyestieyky píše:Tedy "kniznica"?
Viola píše:Chci se zeptat - Ježek v tématu Vrazi Václava III. avizoval, že v knize Sága... je èlánek o Olomouckém hradu. Byla jsem v knihovnì, mám to okopèené, jsou tam super obrázky - ale nejsem si jistá, jestli je mùžu dát na stránky...
Viola píše:Chci se zeptat - Ježek v tématu Vrazi Václava III. avizoval, že v knize Sága... je èlánek o Olomouckém hradu. Byla jsem v knihovnì, mám to okopèené, jsou tam super obrázky - ale nejsem si jistá, jestli je mùžu dát na stránky...

Není zač děkovat, už jsem ti to sliboval dávno, příště se polepšímJežek píše:Kalendář akcí konečně funkční - byť ve 2 blocích. Díky patří Jakezovi.
Jakez píše:Není zač děkovat, už jsem ti to sliboval dávno, příště se polepšímJežek píše:Kalendář akcí konečně funkční - byť ve 2 blocích. Díky patří Jakezovi..
Ariadne.T píše:Dobrý den, nevím jestli píšu do správné rubriky, ale u článku Zlatá doba Striebornej ruže - 1. časť se nezobrazují obrázky. Mám pocit, že když jsem stránku otevřela před časem, vše fungovalo dobře. Nešlo by s tím něco udělat? Předem děkuji za jakékoliv řešení...
Ariadne.T píše:Dobrý den, nevím jestli píšu do správné rubriky, ale u článku Zlatá doba Striebornej ruže - 1. časť se nezobrazují obrázky. Mám pocit, že když jsem stránku otevřela před časem, vše fungovalo dobře. Nešlo by s tím něco udělat? Předem děkuji za jakékoliv řešení...
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník