Viola píše:Já už jsem si jeden mail vytvořila, přidám tam ještě ten Ježkův a uvidíme. zatím prosím autory fotek, kteří by byli ochotni své fotky poskytnout, aby sem napsali.
Dám co mám, stačí výběr co by se chtělo.
A máš to někde nasdílené na webu? Nebo na disku? Jde o to udělat ten profil co nejzajímavější, a to i díky fotkám.
Spoustu fotek mám , nějaké novější ještě upravuji , akorát mi musíte vysvětlit technicky co a jak mám udělat, (mám je většinou na rajčeti ) .. a budu tedy asi heslit , co ??? jste mě skoro zviklali s tím BB
Biau seigneur, je vous prie chiérement et par la foi que vous me devés, que vous me menés si avant en bataille que je puisse férir un coup d´espée.
Já poprosím o nasdílení známýho, co dělá historii na UK, a ať napíše o nasdílení i svým známým ze školy, ať se to dostane mezi studenty tam.. V Brně na škole by to mohli nasdílet lidi, co mají facebookový účet, dáš jim vědět, Ježku?
Ingolf píše:Já poprosím o nasdílení známýho, co dělá historii na UK, a ať napíše o nasdílení i svým známým ze školy, ať se to dostane mezi studenty tam.. V Brně na škole by to mohli nasdílet lidi, co mají facebookový účet, dáš jim vědět, Ježku?
Jo.
Ten hromadný mail buď nefunguje a nebo se to pošle třeba v noci, tak nevím
Ještě se připomenu s tím blokem na stránky...
Historia to relacja, większością kłamliwa, ze zdarzeń, większością nieistotnych, zdawana nam przez historyków, większością durniów.
Konečně jsem se dostal k tomu, abych dal upozornění na FB na hlavní stránky. Jestli se to někomu nelíbí (podoba, umístění (chtěl by v druhém bloku)), tak to pro mne není problém změnit.
Historia to relacja, większością kłamliwa, ze zdarzeń, większością nieistotnych, zdawana nam przez historyków, większością durniów.
Ježek píše:Konečně jsem se dostal k tomu, abych dal upozornění na FB na hlavní stránky. Jestli se to někomu nelíbí (podoba, umístění (chtěl by v druhém bloku)), tak to pro mne není problém změnit.
Před chvilkou jsem tam šmejdila, ale asi jsem si nevšimla .. podívám se, mě totiž tak nějak napadlo, že ten náš kalendář je skvělá věc, a že yb se moh líbit i an FB ??
Biau seigneur, je vous prie chiérement et par la foi que vous me devés, que vous me menés si avant en bataille que je puisse férir un coup d´espée.
Ježek píše:Konečně jsem se dostal k tomu, abych dal upozornění na FB na hlavní stránky. Jestli se to někomu nelíbí (podoba, umístění (chtěl by v druhém bloku)), tak to pro mne není problém změnit.
Před chvilkou jsem tam šmejdila, ale asi jsem si nevšimla .. podívám se, mě totiž tak nějak napadlo, že ten náš kalendář je skvělá věc, a že yb se moh líbit i an FB ??
U počítadla, dyžtak dej aktualisovat stránku (někde F5).
Kalendář ve smyslu, že tam jsou události?