Katerina píše:Já jsem dnes velmi přízemní .. takže jestli mohu pár veskrze organizačních dotazů ..

stydím se, ale nevím přesně , kam se mám dostavit , z předchozí korespondence jsem vyčetla cosi o Krásném dvoře ???
Ahojky Katko, ano sraz je v Krásném Dvoře (nedaleko Podbořan).
Katerina píše:Dále v sobotu máme být na míste v XX ?? hodin ?
Přesný čas jsme ještě nedomlouvali, ale myslím, že ideální by to bylo mezi 10 a 11?
Katerina píše:Předpokládám, že bych si měla opatřit cosi jako spací pytel na spaní , což nevlastním neb opravdu nejsem tábornický typ, ale Véna myslím nějaký má, nebo můžu vzít své peřinky ????
Katko, spát budete normálně v posteli resp. na rozkládacím gauči. Můžu vám nabídnout jeden zcela prázdný pokoj dvoulůžkový, jeden pokoj jednolůžkový a přistýlku v pokoji, kde spím já s prckem

peřin nebo dek máme dost, zrovna tak povlečení, takže rozhodně ani spacák ani vlastní peřinu nevoz!
Katerina píše:Kromě masíčka a jiných pochutin , mám vzít také grikovací uhlí nebo máte gril na plyn ???
na masíčku a jiných pochutinách se ještě domluvíme - jestli něco přivezete nebo jestli to nakoupím já... ale grilovací uhlí klidně vem. Máme gril imobilní zděný na uhlí
Katerina píše:A ještě jeden návrh - protože nás bude jak malých psíků, předpokládám , tak jako ten kdo to k vám má nejblíž se dobrovolně hlásím, že kdyby nedostačovala kapacita .. tak není problém na noc zajet domů a ráno vás vzbudit k snídani - jak jsem se dívala na mapu- tak to mů.že být kolem 40 minut autem, no problém pro mě a Černého Jeníka.
ubytovací kapacity máme převeliké, zdaleka je všechny nevyčerpáte, takže klídek pohodička
Katerina píše:Poslední dotaz - nevíš Mirko, zda už se ted dá koupat na Nechranicích ????
osobně nemám zkušenost, ale myslím, že koupat se tam normálně dá - je tam kemp.
Tekla. Z pekla? Kdepak! Z nebe. Trochu to tam zebe...