tal mi přišla odpověď z Kadaně, že už se těší na naši návštěvu

Moderátoři: elizabeth, Ježek, Katerina
Nevím, snad jo - našla jsem kontakt na pána, který od ní má klíče, je to farář Josef Čermák, tel.: 474 344 463. Ale já zatím nevím, v kolik (a kolik lidí nakonec) byste dorazili a na kolikátou tedy prohlídku domluvit... uvidíme, jak se situace vyvrbí...Zany píše:Teklo, nedala by se ještě domluvit Růžencová kaple?
Tybrďo!!Katerina píše:Hele, nevěděla jsem kam s tou myšlenkou tak ji zatím předhazuji Vám... jelikož jsem se právě na dálku strašně zamilovala do katedrály v Bambergu - napadla mě úžasná leč poněkud kacířská myšlenka, co kdybychom letošní sv. Václavský sraz sice začli v Praze, ale hnedka jak se sejdem (brzy po ránu) bychom vyrazili do Bamberga ????????????
je to kolem 3 hodin direction Pilsen, po cestě je Norimberk, taky pěkná věc , myslím, že za ten den to máme zmáklé, a stačily by podle mě dvě auta. Co vy na to ????
Ahoj, tady bude nejake kureci maso nalozene, tak jestli chcete vzit i nejake jiné veci na gril - treba klobasku nebo tak... necham na vasViola píše:Tak jak s tím jídlem? Předpokládám, že jde jen o večeři (grilování) a snídani, že? Jak to zajistíme? Pro mě není problém se cestou stavit v nějakém marketu a nakoupit, aby se to v tom horku nezkazilo, jen je třeba vědět co.
Jakou možnost si zmiňovala pro déšť? Posezení vevnitř a jídlo v troubě?Tekla píše:akorat ted koukam na predpoved a nevim, nevim, jestli nebudem grilovat v desti...
Já měla candáta ! A výborného !!Zany píše:nějaký report ze setkání nebude? Co jste domluvili, kde jste všude byli, kdo co obědval, etc etc?
tady je odkaz na clanek o Cerninovych parcich - zajimave Katko!Katerina píše:
A zámecký park je opravdu moc krásný , procházka stála za to.
Tekla píše:tady je odkaz na clanek o Cerninovych parcich - zajimave Katko!Katerina píše:
A zámecký park je opravdu moc krásný , procházka stála za to.
http://spizem.sweb.cz/cislo23.htm
btw. k te katovce - jsem si na tebe Katko vzpomnela, kdyz jsem cetla, ze archeologove v Praze zjistili, ze Zlata ulicka byla puvodne jen metr sirokano nevim nevim, jak by se ti v tom stesnanem a krivolakem temnem stredoveku libilo
tehdy si lidi asi klaustrofobii nepripousteli
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Common Crawl Bot, Inoreader a 1 host