Uživatel s nejhezčím obrázkem (avatarem)
Moderátoři: Zany, elizabeth, Katerina, Ježek
- Ježek
- Král
- Has thanked: 133 times
- Been thanked: 33 times
Uživatel s nejhezčím obrázkem (avatarem)
Odpočinkové téma, kde bychom mohli rozhodnout, kdo z fóra má nejhezčí obrázek svého uživatele.
Cosi jako pravidla: Každý může napsat 3 lidi - první dostane 3 body, druhý 2 body a třetí jeden. Uživatel s nejvyšším početm bodů sklídí slávu čest a uznání.
Moje hlasování:
1. Dagmar
2. jur
3. Maršálek (těžká konkurence v podobě Tekly a acomy - ale přeci jenom přijde mi to trochu srandovní, tak dávám bod)
Cosi jako pravidla: Každý může napsat 3 lidi - první dostane 3 body, druhý 2 body a třetí jeden. Uživatel s nejvyšším početm bodů sklídí slávu čest a uznání.
Moje hlasování:
1. Dagmar
2. jur
3. Maršálek (těžká konkurence v podobě Tekly a acomy - ale přeci jenom přijde mi to trochu srandovní, tak dávám bod)
Historia to relacja, większością kłamliwa, ze zdarzeń, większością nieistotnych, zdawana nam przez historyków, większością durniów.
- Przemysl de Nyestieyky
- Král
- Has thanked: 1 time
- Been thanked: 3 times
osobní symbol
Zajímavé téma! Bravóóó Jezco!
(Teď si ale každej bude měnit obrázek aby se zalíbil )
Mě osobně se líběj spíš schematisovaný obrázky. Já si ten svůj dal jako rychlou improvisaci, že si časem dám něco jiného, ale nějak jsem se s tou abstrakcí sžil, takže k tomu ani nedošlo...
Moje volba je proto dvou sečná:
I. jur, jiří motyčka
II. tekla, johanka.1412, dagmar, barevnostně pak acoma.
(Komu jsem se nezavděčil, nezoufejte! Jistě to nebyla poslední soutěž. )
(Teď si ale každej bude měnit obrázek aby se zalíbil )
Mě osobně se líběj spíš schematisovaný obrázky. Já si ten svůj dal jako rychlou improvisaci, že si časem dám něco jiného, ale nějak jsem se s tou abstrakcí sžil, takže k tomu ani nedošlo...
Moje volba je proto dvou sečná:
I. jur, jiří motyčka
(Komu jsem se nezavděčil, nezoufejte! Jistě to nebyla poslední soutěž. )
- Ježek
- Král
Re: osobní symbol
Není, máš pravdu, právě si vyhrál v soutěži: Kdo bude sčítat výsledky v témhle soutěži [-o< GratulujuPrzemysl de Nyestieyky píše:
I. jur, jiří motyčka
( Jistě to nebyla poslední soutěž. )
Historia to relacja, większością kłamliwa, ze zdarzeń, większością nieistotnych, zdawana nam przez historyków, większością durniów.
- Jiří Motyčka
- Král
Já hlasuji takto:
1. Tekla
2. Przemysl
3. jur (Bety, acoma, dagmar, johanka, ryksa, ježek, etc...) ...
2. Przemysl
3. jur (Bety, acoma, dagmar, johanka, ryksa, ježek, etc...) ...
Naposledy upravil(a) Jiří Motyčka dne 12 čer 2007 16:03, celkem upraveno 1 x.
- Przemysl de Nyestieyky
- Král
- Has thanked: 1 time
Re: Já hlasuji takto:
O Rykse jsem taky uvažoval... ale musím říci, že mi Ježkova ikonka připadne jako dokonale sžilá, padnoucí na Ježka, jakoby ho už někdo před staletími portrétoval...Jiøí Motyèka píše:3. jur (acoma, dagmar, johanka, ryksa, ježek, etc...)
- Ježek
- Král
Ježkova ikonka
Že mi to je podobný bych ani neřek, ale když jsem to vybíral, tak jsem to vybíral jako definici sebe jako admina a toho, jak na tenhle úřad koukám. Měl by to být spíš Ježíš než-li Caesar (parafráze jednoho z mých duchovních vzorů). No není tam žádný tyran - Veličenstvo kat.Przemysl de Nyestieyky píše:ale musím říci, že mi Ježkova ikonka připadne jako dokonale sžilá, padnoucí na Ježka, jakoby ho už někdo před staletími portrétoval...Jiøí Motyèka píše:3. jur (acoma, dagmar, johanka, ryksa, ježek, etc...)
- Ježek
- Král
Vyhlášení
Vyhlášení soutěže:
Na prvním místě s počtem bodů 12,75 se umístila: Tekla
Na druhém místě s počtem bodů 9,75 se umístila: Dagmar
Na třetím místě se shodným počtem bodů 6,5 se umístili: jur a Ježek
Vítězům i zůčastněným děkujeme
//při více nominacích jsem dělil body mezi účastníky (proto ty poloviny a čtvrtiny).
Na druhém místě s počtem bodů 9,75 se umístila: Dagmar
Na třetím místě se shodným počtem bodů 6,5 se umístili: jur a Ježek
Vítězům i zůčastněným děkujeme
//při více nominacích jsem dělil body mezi účastníky (proto ty poloviny a čtvrtiny).
Re: Vyhlášení
jezisiskriste!!! tak ted jsem tady u toho compu uplne nadskocila! takovej pronikavej uspech uz jsem teda fakt dlouho nemela no tak teda ja fakt dekuju a... a trochu to nechapu... no ale na druhou stranu je to jenom ikonka, jeste ze se sem nemusej davat fotky...Ježek píše:Vyhlášení soutěže:
Tekla. Z pekla? Kdepak! Z nebe. Trochu to tam zebe...
Cest vitezi. Gratulujê.Tekla píše:jezisiskriste!!! tak ted jsem tady u toho compu uplne nadskocila! takovej pronikavej uspech uz jsem teda fakt dlouho nemela no tak teda ja fakt dekuju a... a trochu to nechapu... no ale na druhou stranu je to jenom ikonka, jeste ze se sem nemusej davat fotky...Ježek píše:Vyhlášení soutěže:
- Jiří Motyčka
- Král
Fotky netřeba, Teklo. (A skalní tě stejně znají.) Za tebe přece hovoří hlavně tvé dílo tady na serveru o Středověku...Tekla píše:...ale na druhou stranu je to jenom ikonka, jeste ze se sem nemusej davat fotky...
- Ježek
- Král
blbosti, na to mne užije
Teď bych tuhle soutěž vyhrál
Re: blbosti, na to mne užije
no to rozhodně!Ježek píše:Teď bych tuhle soutěž vyhrál
Tekla. Z pekla? Kdepak! Z nebe. Trochu to tam zebe...