Velice doporučuji hrad Bítov na jižní Moravě.Nádherný hrad,úžasná historie a především skvělí průvodci a velmi přijatelná cena za prohlídku.

Moderátor: Zany
Obávám se, že aby se ze vstupného pokryly náklady na údržbu, platili bychom asi jako za muzikályKunhuta Halièská píše:Myslím jsi, že vstupné musí být aby se mohly hrady a zámky udržovat v dobrém stavu.
Přesto na pokleslé musikály lidé chodí ...Viola píše: Obávám se, že aby se ze vstupného pokryly náklady na údržbu, platili bychom asi jako za muzikály.
No já bych řekla, že celých 150 korun za sbírku jedinečného renesančního a barokního umění je opravdu katastrofa.KOMOÑ píše:To vstupné si mohou vetknout za klobouk.Zany píše:Jedna z nejrozsáhlejších renesančních staveb ve městě přibyla k výstavním prostorám Národní galerie v Praze (NG), která v ní připravila novou expozici Baroko v Čechách.
Já už teď mám jasno,že půjdu raději na lepší prohlídku,než koukat na nevkusné baroko za takovou cenu.Viola píše:No já bych řekla, že celých 150 korun za sbírku jedinečného renesančního a barokního umění je opravdu katastrofa.KOMOÑ píše:To vstupné si mohou vetknout za klobouk.Zany píše:Jedna z nejrozsáhlejších renesančních staveb ve městě přibyla k výstavním prostorám Národní galerie v Praze (NG), která v ní připravila novou expozici Baroko v Čechách.Celých šest piv! Jinak každou první středu v měsíci je vstup zdarma.
Mám výhodu vtom,že když sem zjistil kdo si vlastně pronajímá parkoviště,tak u mé osoby by poplatek za parkování nebyl žádoucí.Przemysl de Nyestieyky píše:Poslední dobou se začíná nechutně rozmáhat zvyk dvojího vybírání za památky.
Když přijedete na Trosky, vstup je za 40,- Kč, což je vcelku přiměřené, by publikační činnost je vzhledem k této památce mírně tristní. Ale aby jste se na hrad dostali, zaplatíte ne 40, ale 90,-Kč, protože musíte chtě nechtě zaparkovat, a to je dražší než vstupné na hrad.
Stejný případ je i na zámku Lemberk. Podobně platíte i na Chojník a myslím, že není potřeba dál pokračovat.
Podle mě to je celkem nechutné, srovnatelné s legálně podvodnými nabídkami cestovních kanceláří a leteckých společností.
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Common Crawl Bot a 0 hostů