Rozhodně Prahu - tam jsme ještě nebyli, to místo musíme poznatJiøí Motyèka píše:Určitě. Já bych navrhoval Prahu, to je takový originální nápad, co vy na to...Tekla píše:...ja bych videla jako dalsi nutny postup se predevsim sejit!...![]()

Rozhodně Prahu - tam jsme ještě nebyli, to místo musíme poznatJiøí Motyèka píše:Určitě. Já bych navrhoval Prahu, to je takový originální nápad, co vy na to...Tekla píše:...ja bych videla jako dalsi nutny postup se predevsim sejit!...![]()
Já tu někde četla, že sborník bude mít 40 stránek a bastaTekla píše:hele a neni predcasne pocitat s pouhymi 40 strankami? k tomu by se mel vyjadrit floris, ne?
Bohužel beze mě. Vše na čem se domluvíte budu akceptovat. A přizpůsobím tomu své povstání šlechty. Počet stránek A4 asi 10??Tekla píše:Vida, to se nam to krasne rozrusta![]()
a chteli byste tu poradu spis ve vsedni den nebo o vikendu? asi to bude delsi debata - vzhledem k tomu, co bude treba probrat, ja bych navrhovala radsi nejake vikendove odpoledne... co treba v sobotu 12. 7.? takovy pozdnejsi pracovni obed? zamluvili bysme nekde salonek, aby byl klid...
prosim, aby se vyjadrili vsichni, kterych se to tyka (tedy potencialni autori, grafici, vydavatele apod.)
Já jsem pro!Tekla píše:a chteli byste tu poradu spis ve vsedni den nebo o vikendu? asi to bude delsi debata - vzhledem k tomu, co bude treba probrat, ja bych navrhovala radsi nejake vikendove odpoledne... co treba v sobotu 12. 7.? takovy pozdnejsi pracovni obed? zamluvili bysme nekde salonek, aby byl klid...
Tolik? Já budu mít i s poznámkama tak max. 6elizabeth píše: Počet stránek A4 asi 10??
tomu nerozumim... chces rict, ze bys tema "Moravske pole" rozkouskoval na nekolik podtemat?floriš píše:1) tento sborník nebude první a zároveň poslední, takže každá etapa či téma dostanou postupně svůj prostor a nemusejí se drát o místo na slunci
aha... takze pres to vlak nejede?floriš píše:2) ve věci rozsahu jsem uváděl jednoduše knihařitelný rozsah na 40 archů A4, ergo 80 stran A5.
ok, kdyz myslis... navrhuji tedy udelat prvni schuzku ciste obsahovou - tedy bez florise...floriš píše:3) Nemá smysl chtít projednávat na jedné schůzce věci obsahové i technické.
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Common Crawl Bot a 0 hostů