Omlovám se , jsem ted již delší dobu "trochu mimo čas i prostor" - nemohla bych poprosit o stručnou rekapitulaci (už bez toho místa a času) -
Program schůzky , co se od nás očekávám, co přinést apod. ???
Merci , merci
Biau seigneur, je vous prie chiérement et par la foi que vous me devés, que vous me menés si avant en bataille que je puisse férir un coup d´espée.
Katerina píše:Omlovám se , jsem ted již delší dobu "trochu mimo čas i prostor" - nemohla bych poprosit o stručnou rekapitulaci (už bez toho místa a času) -
Program schůzky , co se od nás očekávám, co přinést apod. ???
Merci , merci
Takže jsme se domluvili na pátek 26.9. 18:30 na Radničním sklípku na Smíchově. Držíme palce Hance, a ji to vyjde, jinak se to vyřeší nějak na místě.
Ostatní náležitosti v oběžníku.
No, to se ten Tobruk asi nestihne, co?
Historia to relacja, większością kłamliwa, ze zdarzeń, większością nieistotnych, zdawana nam przez historyków, większością durniów.
Tobruk - musel bys počkat do neděle .
Sklípek - vyslovte se prosím přes víkend všichni, já to zamluvím. S tím také vyvstává otázka, kdo půjde vyzvednout Betty na nádraží?
Betty mám taky při cestě, můžu to vzít s mezipřistáním na Hlavasu, ale potřebovala bych zaklínadlo k její mluvící kosti, protože nevím, jestli bych ji poznala
Že bychom ji třeba s Florišákem mohli slavnostně přivítat
Katerina píše: Program schůzky , co se od nás očekávám, co přinést apod. ???
jak rika Jezek - k programu jeste poslu aktualni obeznik vsem potrefenym. Prines hlavne sama sebe Jinak obecne - budem resit jak jsme na tom s texty a s vydavatelstvim.
Tekla. Z pekla? Kdepak! Z nebe. Trochu to tam zebe...
Tak to dopadlo podle očekávání a salonek je v pátek již plný. CO dál? Napadá mě ještě Hlubina http://www.restaurace-hlubina.cz/ , ta je blízko Sklípku. Ale nevím, jak to mají se salonky, nicméně jí se tam dobře a poměrně levně.
A kolik nás teda bude?
Ty, Katka, 2xLandštejni, Ježura, Florda, ich - takže sedm kousků? Na koho jsem zapomněla? Zkusím jim napsat, jestli to půjde - právěže si úplně nepamatuju, jak je to srážení stolů technicky možný.
Do delší odmlce všechny zdravím. Ohledně mého článku- nějak jsem se rozepsal a mám 5 A4 jen o vesnici v době transformace a ještě nejsem na konci. Tedy: jestli nemám svůj příspěvek přehodnotit a psát jen o transformačních vlivech pro tuto oblast středověkého světa a ostatní vypustit (odhadem tak 7 A4), nebo psát i o městech (odhadem tak 10-12 A4 textu)? Můžete namítnout, že vesnické prostředí je pro sborník o Moravským poli zbytečný, ale stále to byl hlavní zdroj zemědělské produkce pro zbytek společnosti. Inu vyjádřete se prosím
To pochybováním dospíváme ke zkoumání, a díky onomu zkoumání poznáváme pravdu. Pierre Abélard (1079 - 1142)
maser píše:Do delší odmlce všechny zdravím. Ohledně mého článku- nějak jsem se rozepsal a mám 5 A4 jen o vesnici v době transformace a ještě nejsem na konci. Tedy: jestli nemám svůj příspěvek přehodnotit a psát jen o transformačních vlivech pro tuto oblast středověkého světa a ostatní vypustit (odhadem tak 7 A4), nebo psát i o městech (odhadem tak 10-12 A4 textu)?
Nemyslím, že 5 stran navíc je nějaký zásadní zvrat v rozsahu, nicméně zcela jasno bude až po neděli (v sobotu nad ránem)
Historia to relacja, większością kłamliwa, ze zdarzeń, większością nieistotnych, zdawana nam przez historyków, większością durniów.