Tak řekla bych, že právě prof. Jan patří k těm odpovědným historikům, kteří chyby nedělají - aspoň já o nich nevím. Tedy kromě jedné drobnosti.ABC píše:Mohli byste mu to Vy laikové, jemu profesionálovi pěkně vytmavit...

Moderátor: Ježek
Tak řekla bych, že právě prof. Jan patří k těm odpovědným historikům, kteří chyby nedělají - aspoň já o nich nevím. Tedy kromě jedné drobnosti.ABC píše:Mohli byste mu to Vy laikové, jemu profesionálovi pěkně vytmavit...
NO a zase ! Tak a ted zas pro změnu podsouváte něco mě.ABC píše:
Nikam Ježka nemanipuluji, nepodsouvejte mi věci, které nejsou pravda. Normálně jsem se ho zeptal... Byl to Ježek, kdo psal o tom, že úroveň některých diskusí je na úrovni bádání profesionálů. Takže snad i na úrovni Wihody, ne? Já psal o tom, že diskuse s jedním z návštěvníků by byla zajímavá i pro profesionály, Ježka se to (asi) dotklo, obvinil mne z despektu k fóru. Já se ho na to zeptal, s kým by asi tady na fóru mohl např. prof. Wihoda diskutovat, aby to pro něho bylo obohacením... Ježek napsal pro mě těžko uvěřitelnou (výše zmíněnou) větou. Nikdo nikoho neznevažoval proto, že něco nevystudoval. A když se podíváte na začátek, tak problém vznikl, že jsem si dovolil ocitovat Libora Jana (já s ním souhlasím). Takže proč nemáte odvahu Vy nebo Ježek se tak plamenně pustit do něho? Vždyť přece úroveň některých diskusí je na úrovni bádání profesionálů. Mohli byste mu to Vy laikové, jemu profesionálovi pěkně vytmavit...
Všimnul jsem si, že moje reakce byla celkem bez důvodu smazána.Evidentně tu je někdo, kdo jakémusi nepodepsanému člověku, snaži držet prst v...Laurentius píše:Co můžete o Vítkovcích nabídnout ABC?
Takže nejste?ABC píše:Nikde jsem nepsal, že jsem školený historik, ani že se pohybuji v profesionální sféře, nebo se snad mýlím?
Pokud by tak diskuse byla kvalitní, tak ano. Viz moje několikrát zmiňovaná úroveň některýchABC píše:Upřímně Ježku, vy si myslíte, že by pro prof. Wihodu bylo obohacením diskutovat zde na fóru?
Také.ABC píše:Takže snad i na úrovni Wihody, ne?
Mě to problém nedělá. Ale nemůžu přeci diskutovat o něčem, čemu nerozumím (nečetl jsem ten doslov, ani tu knihu o Vítkovcích), protože to po mne někdo chce.ABC píše:Takže proč nemáte odvahu Vy nebo Ježek se tak plamenně pustit do něho? Vždyť přece úroveň některých diskusí je na úrovni bádání profesionálů. Mohli byste mu to Vy laikové, jemu profesionálovi pěkně vytmavit...
U některých diskusí (čili sumě názorů) to neskončilo fiaskemABC píše:vytiskněte některé diskuse a uvidíme...
Příspěvek za hranicemi slušnosti. Mojí chybou bylo, že jsem to jinde neoznámil, jak jsem měl - válčím s časem poslední dny.KOMOŃ píše:Všimnul jsem si, že moje reakce byla celkem bez důvodu smazána.
Protože to je názor reálného člověka.Napo_Leon píše:Proboha, proč tu řešíte něco s někým, kdo se schválně nezaregistroval
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Common Crawl Bot, TrendictionBot a 0 hostů