Chcel by som tu však podebatiť o tom, že ktoré pivá sú ešte podľa tradičnej receptúry. To, že to niekto píše na obale ešte neznamená, že tomu tak aj je (Heineken týmto lúbi oblbovať ludí).
Osobne pijem takmer vždy Plzeň (Pilsner) ale počul som, ŽE VRAJ aj oni už presedlali na granulovaný (chemicky upravený) chmeľ. Neviem, či je to pravda. No a potom je tu Čierna hora. Malý pivovar a pivo mi chutilo. Práve tieto malé pivovary vznikli ako odpoveď na chemické "pivo" gigantov.
Dosť ma pobavil tento článok: http://badman.aktuality.sk/clanok/2432/ ... roku-2012/
Že víťaz Corgoň. Ty kks to akože vážne??? Veď práve Corgoň je totálna chemikália, ktorá s pivom už nemá nič spoločného. Volakedy tomu tak nebývalo, ale ako Corgoň odkúpili (myslím že tiež Heineken), tak je z toho totálna chemická dunihlavová brečka.
Takže prosím pohovorme o vašom obľúbenom pive a ako moc je ešte "poctivé"
